Hodnocení meho blogu

24. února 2008 v 15:40 |  Hodnocení meho blogu
Napište co se vám libí co bystě ještě chtěli vic a co se nelíbi no
prostě to napište
a pokusím se to zlepšit.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 kata kata | 28. února 2008 v 19:57 | Reagovat

libi SUPER!!!!!!

2 andrejjka andrejjka | 29. února 2008 v 11:28 | Reagovat

nelibi,prostě je to prazdne a na světě nejsou jenom koně takže se mi to nelibi...

3 Verča Verča | 29. února 2008 v 13:00 | Reagovat

Je to hodně pěkné!!

4 majitelka blogu majitelka blogu | 29. února 2008 v 13:00 | Reagovat

Ale jestli sis nevšimla tak jsou ti i jine zvířata a tak

5 Verunka Verunka | Web | 8. března 2008 v 17:24 | Reagovat

je fajn pohodovej:)

6 petule petule | Web | 16. března 2008 v 19:15 | Reagovat

zanm i hezčí ale tenhle taky pěkný

7 majitelka blogu majitelka blogu | 18. března 2008 v 14:39 | Reagovat

no ale tvuj to určitě není

8 Miška Miška | Web | 26. března 2008 v 15:48 | Reagovat

máš fajnovej blog .... jinak u mě je bleskajda a poznávačka tak se pls zapoj!

9 jééé jééé | 26. března 2008 v 15:49 | Reagovat

ježiši tvůj blog je příšernej !!!! jestli chceš aby byl lepší tak změn aspon ten desing !!! banebože fůůůj

10 Misulka Misulka | E-mail | Web | 13. dubna 2008 v 15:05 | Reagovat

jo da se ale je moc pradzdnej a skus sem dat neco jineho nez kone uvidis ze budes met i lepsi navstevnost a jestli chces tak se mrkni na muj !pp

11 Andy Andy | Web | 27. května 2008 v 14:49 | Reagovat

ty voe!jako ke mě nikdo nechodí a to se snažim!a k tobě, která tu toho má tolik se lidi snad hrnou!jo a píšou komenty!a fakt bys měla změnit desing a něco přidat jenak OK!

12 kolik chces??? kolik chces??? | 4. července 2008 v 19:19 | Reagovat

tento blog je nej a vy co rikate ze je hnusny ste vi hnusni

13 karca2005 karca2005 | E-mail | Web | 11. července 2008 v 19:40 | Reagovat

ahojky prosím koukněte na můj blog celkem sem se s ním nadřela a teď tam nikdo nechodí tak aspoň mě zvište karmu děkuju předem papa a sry za reklamu

14 Terezz Terezz | Web | 18. července 2008 v 17:44 | Reagovat

No Irský cob se rozděluje do sekcí c,d,e

15 Lilly Lilly | Web | 2. srpna 2008 v 14:05 | Reagovat

máš pěkný blog. :)

16 Hay  lin  2 Hay lin 2 | Web | 21. srpna 2008 v 18:45 | Reagovat

máš ho pěknej

17 Marky Marky | Web | 6. září 2008 v 18:31 | Reagovat

Je super!

18 klokan18 klokan18 | 15. listopadu 2008 v 19:43 | Reagovat

mě se tvůj blog líbí.

19 Mia-Sbéénko Mia-Sbéénko | Web | 21. dubna 2009 v 12:50 | Reagovat

Best blog

20 ...tajemná,neznáma ...tajemná,neznáma | 28. června 2009 v 17:26 | Reagovat

je dobrej,ale neco tomu chibí.Hra starshinelegacy na hraní tu na tomto blogu

21 alex alex | Web | 30. července 2009 v 18:52 | Reagovat

No supa,dostaneš zaň diplom s frízáčkem.

22 alex alex | Web | 30. července 2009 v 19:06 | Reagovat

Diplom už máš,zober si ho a daj si ho do tejto rubriky ak sa ti bude páčiť a nechceš spriateliť a byť mojim SB a ja tvojim?

23 Jake7.11 Jake7.11 | Web | 19. prosince 2009 v 12:56 | Reagovat

mě se to tu  líbí možná bych přidala nějaký příběh ale to jen kdybych musela něco říct. Jinak máš tenhle blog fakt pěkně rozjetý :)))

24 Lucy → SBé Lucy → SBé | Web | 10. února 2010 v 16:21 | Reagovat

Já bych přidala nějaký komix :-)

25 Koníčci online Koníčci online | Web | 25. prosince 2010 v 9:42 | Reagovat

Super blogísek ;-)

26 Terez Terez | 11. září 2012 v 19:04 | Reagovat

Je to super blog :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama